Добре дошли в нашия магазин!

Категории

За нас

 

 

Книжарници ''Перелик'' са с дългогодишна история. Вече 22 години сме на пазара и за времето на съществуването си успяхме да привлечем многобройни клиенти от всякакъв бранш в района на Асеновград, Пловдив, Лъки, Садово.  

 

 
Представихме и наложихме на местния пазар над 100 марки канцеларски материали и офис консумативи като Parker, Rotring, Schneider, BIC, Koh-i-noor, Maped, Hewlett Packard, Brother, Epson, IQ Mondi paper, MÜROLL.
 
Работим с над 30 издателства присъстващи на българския пазар за художествена и специализирана литература, учебници и помагала, детска литература - Хермес, Бард, Колибри, Сиела, Просвета, Булвест, Фют, и др.
 
Изпълняваме групови заявки на преференциални цени за училища, детски градини и образователни курсове.
 
Предлагаме и офис оборудване - столове, бюра, както и цялостни кабинетни решения - от вносители и производители - с безплатни монтаж и доставка до клиента.
 
Книжарници ''Перелик'' се специализират в извършване на рекламни услуги с много широк спектър на изпълнение - сувенирна реклама, предпечат, дипляни и проекти за билбордове. Изработваме рекламни надписи от РVС фолио, фирмени клишета за печати, визитки. Извършваме ламиниране, подвързване, копирни услуги - черно-бяло и цветно, инженерно копиране.
 
 

Доставки

При пазаруване през сайта ни, вземете предвид условията за безплатна доставка:

Доставката ще бъде направена безплатно при стойност на фактурата над 50 лв с ДДС за територията на градовете Пловдив и Асеновград.

Извън територията на Пловдив или Асеновград, доставките ще бъдат извършвани чрез куриер.


 

Количка

Количката е празна.